WELKOM BIJ "SECRETS OF BEAUTY"

Met veel plezier willen we jullie verwelkomen in ons schoonheidsinstituut te Zonhoven!

Sophie Melotte opende in 2009 Jepun Spa in Genk en is tot 2021 zaakvoerster geweest. Na opleidingen in binnen en buitenland en meer dan 20 jaar ervaring als huid en massage therapeute ging ik voor een nieuw avontuur en ontstond "Secrets of Beauty" in Zonhoven, het nieuwe adres voor uw schoonheidsbehandelingen.

Chiela Ventura Na het opgroeien tussen alle schoonheidszorgen is de passie overgevloeid naar de 2de generatie, als dochter van Sophie Melotte heb ik alle kneepjes van het vak met de paplepel meegekregen, na vele opleidingen ben ik dan uiteindelijk mee in het salon kunnen stappen en sta ik met alle plezier klaar voor al jullie schoonheidsbehandelingen.

Met een specialisatie in huidverzorging en verbetering van zowel gelaat als lichaam helpen wij u er beter uit te laten zien zodat u zich ook goed voelt. Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de nodige aandacht voor kwaliteit en hygiëne. Voorafgaand aan iedere behandeling informeren we onze klanten ook over de werkwijze en het verwachte resultaat. 

Bij Secrets Of Beauty staat hygiëne en gezelligheid op 1.

Samen staan wij iedere dag voor jullie klaar om samen opzoek te gaan naar de perfecte behandelingen voor jou zodat we best mogelijk resultaten bij iedere behandeling te kunnen halen.

Wilt u even ontsnappen aan het dagelijkse ritme of bent u op zoek naar het juiste huidadvies? Plan dan via de online agenda of telefonisch uw afspraak in voor die verdiende ME-time.

Dames en heren van alle leeftijden zijn van harte welkom!
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!