HIFU Limburg Zonhoven
HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), De next level anti-aging behandeling

De ultieme face- en bodylift! 

Een facelift ZONDER fillers, botox of incisies?
Ja, je leest het goed: een strak & jonger uitziend gelaat, zonder extreme maatregelen. Maar wat doen we dan wel?
Ontmoet de HIFU, een huidverbeteringstoestel die met ultrasone energie diep in de huidlagen doordringt en de collageenproductie stimuleert. Dit helpt de huid strakker en steviger te maken, waardoor het effect van een natuurlijke facelift ontstaat. 


Het resultaat? Een gladder, jonger uitziende, zachte en egale huid.

 

Huidverstrakking: HIFU maakt gebruik van geconcentreerde ultrasone energie om diep in de huidlagen door te dringen en de collageenproductie te stimuleren. Dit helpt de huid strakker en steviger te maken, waardoor het effect van een natuurlijke facelift ontstaat.

 

Vermindering van rimpels en fijne lijntjes: Door de stimulatie van collageenproductie helpt HIFU om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Het resultaat: een gladdere, jonger uitziende huid.

 

Verbetering van de huidtextuur: HIFU kan ook de algehele textuur van de huid verbeteren door de stimulatie van collageen en elastine, waardoor de huid zachter en egaler wordt.

 

Niet-invasief en veilig: HIFU is een niet-chirurgische behandeling, wat betekent dat er geen incisies of naalden aan te pas komen. Het maakt gebruik van ultrasoundtechnologie die gericht is op specifieke doelgebieden, waardoor omliggend weefsel niet wordt beschadigd. Dit maakt het een veilige optie met minimale risico's en hersteltijd.

 

Langdurige resultaten: Hoewel de exacte duur van de resultaten kan variëren, kunnen de effecten van HIFU enkele maanden tot zelfs een jaar aanhouden. Dit maakt het een duurzame optie voor het verbeteren van de huidconditie.

 

Aantal nodige behandelingen? Hoewel de resultaten afhangen van persoon tot persoon, raden wij aan een minumum van 2 tot 3 behandelingen te laten uitvoeren voor het meest optimale en langdurige resultaat.

 

Behandelzones?

  • Gelaat
  • Hals
  • Decolleté
  • Wangen
  • Armen
  • Benen
  • Buik
  • Billen

 

En het beste van allemaal? HIFU kan je ook toepassen op het lichaam.