Microdermabrassie
Wat doet microdermabrasie?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid.

 

 

Hoe vaak moet je een microdermabrasie behandeling uitvoeren?

U kunt kiezen voor een losse behandeling, maar wilt u snel resultaat? Dan adviseren wij u microdermabrasie in kuurverband, dat wil zeggen 6 behandelingen in 12 weken. Na een kuur is het belangrijk om de huid te onderhouden, zodat de resultaten zichtbaar blijven, dit doet u 1 x per 4 tot 6 weken.

 

Is microdermabrasie goed voor je huid?

Microdermabrasie is al jarenlang een ontzettend populaire behandeling. Microdermabrasie is een echte oppepper voor de huid en kan heel goed ingezet worden om de huid te verbeteren bij acnelittekens, bij grove poriën of bij een verdikte, doffe huid.

 

Wat is het verschil tussen microdermabrasie en Microneedling?

Microneedling geeft een structurele en duurzame huidverbetering. Microdermabrasie is een behandeltherapie waarbij de huid wordt gepolijst en de huidstructuur wordt verfijnd. Doordat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd ontstaat er een gladde en egale huid.