Brows & Lashes Zonhoven
Brows

Je wenkbrauwen in goede vorm en kleur brengen kan wonderen doen voor je gezicht. Bij Secrets Of Beauty epileren we je wenkbrauwen met pincet omdat we vinden dat we op die manier heel precies te werk kunnen gaan. Mooie wenkbrauwen brengen extra aandacht naar je ogen en geven je gezicht een open uitdrukking. Het maakt je bovendien zichtbaar jonger.

 

Een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen

Zijn je wenkbrauwen te donker voor je gezicht of bij je haar, dan kun je ze met een potlood of met poeder oplichten. Maar wenkbrauwen die hun kleur verliezen of grijs worden kunnen je ouder laten lijken. De oplossing is je wenkbrauwen laten verven. Wil je zeker zijn van een goed en mooi resultaat, ga dan naar een schoonheidsspecialiste. Door het verven wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

 

 

Lashlift

Er word een krul in de wimpers gebracht door middel van een silicone bollingsrotje. De wimpers worden hierover gespannen en zo word de krul erin gezet. De krul blijft 6-8 weken.

houd rekening met het volgende bij het maken van een nieuwe afspraak:

De lashlift moet zeker 6 weken uitgegroeid zijn vooraleer er een nieuwe lashlift geplaatst kan worden.