Lichaamsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen

Last van huidverslapping, cellulite, striemen,... Werken aan een gezond en mooi lichaam? Een lichaam waarin jij je goed voelt? Ontdek onze behandelingen op maat.

We hebben de nodige ervaring om jou te begeleiden. Als huidspecialist staan wij klaar met verstevigende en doelgerichte behandelingen voor jouw lichaam.

 

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound of HIFU werd ontwikkeld om diverse vormen van kanker te bestrijden middels thermale energie van ultrasoon geluidsgolven. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt HIFU van binnenuit om de huid te verstrakken.

Anti-cellulites Behandeling

Door gebruik te maken van vacuüm gezogen ‘cups’ en deze te verplaatsen over de huid, geholpen door een specifieke olie, gaan we als  het ware verklevingen opheffen. Dit gaat zorgen voor een betere doorbloeding, waar door afvalstoffen worden afgevoerd, en zuurstof rijk bloed het behandelde gedeelte terug kan gaan bevloeien.

Colombian Butt Lift

Dit is de allernieuwste trend op gebied van bil lifting, integenstelling tot de ' brazilian butt lift ' of bilimplantaten is deze behandeling geheel pijnloos en risicoloos.

Bij deze behandeling worden de billen gelift, wordt er meer gecreërd en is uitermate efficiënt tegen cellulite.

 

Weet je niet welke behandeling je nodig hebt? Neem even contact met ons op en we maken een vrijblijvende afspraak.